Close
TAL MED TEGN

TAL MED TEGN er en film der lærer dit barn at tale med tegn før det kan behersker det verbale talesprog. Med tegn giver du dit barn en unik mulighed for at kommunikere i en tidlig alder.

Tal med Tegn kan introduceres for dit barn fra det er ca. 6 måneder og frem til det kan tale og kommunikere i 2 års alderen.

Ved hjælp af babytegnsprog, som Tal med Tegn er, vil barnet kunne udtrykke sine ønsker og behov, hvilket kan forebygge den frustration, der ellers ofte opstår, når barnet ikke bliver forstået.

DVD`en henvender sig til barnet og den voksne, der er tæt på barnet som forældre, vuggestuepædagoger og dagplejemødre.

Ved at se Tal med Tegn vil dit barn lære tegn og gøre dem efter, så I kan kommunikere før dit barn kan tale.

Tidligere tale, større ordforråd og øget selvværd er bare nogle af fordelene ved at lære dit barn at tale med tegn.

Du vil opleve barnet fordyber sig med DVD´en og lader sig underholde af de rolige billeder, beroligende musik, sjove figurer, børn og tegn. Børn elsker gentagelser, så de kan se den igen og igen – og de vil spejle sig i det de ser.

Filmen følger 2-årige Kais hverdagsrutiner med familie, spisning, leg, bad og aftenritualer.

Tegnsprogstolk Elisabeth Holm Hansen synger sjove sange med tegn og viser dem, så dit barn nemt kan gøre dem efter. Derudover møder du figurerne Kanin og Fugl, som er gode venner, der driller hinanden.

For køb af dvd eller yderligere spørgsmål eller foredrag om babytegn kontakt Ulla Hasselbalch 20890996 el. uh@madebyus.dk